Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2017

Final de viatge

Imatge
Acabem  el nostre blog amb la foto de la ciutat on vam iniciar l'aventura del Transiberià. Un viatge magnífic i totalment recomanable i inobidable!

Ciutat prohibida i final de viatge

Imatge
A la ciutat Prohibida,  s'han fet treballs molt importants de rehabilitació, tot i que hi ha  algunes zones  que les han mantingut deteriorades per a que es pugui veure que és una construcció centenària. La visita  a la ciutat prohibida és indispensable, si es visita  Beiging. tot i que la nostra estada va ser complicada , suposem, perquè era diumenge. Ciutat Prohibida de "gom a gom"  Detall flor de lotus Diumenge i hi havia molta gent, sobretot turisme intern, i es feia difícil, veure els detalls.

Plaça Tianenmen

Imatge
La plaça Tianenmen, plaça emblemàtica de Beiging, on és troba l'entrada a la Ciutat Prohibida, presidida per la foto de Mao,i també el Mausoleu d'aquest mandatari, entre d'altres edificis. vaig trobar a faltar els estels que volaven en aquesta plaça, la primera vegada que la vaig visitar, els venedors ambulants, les nenes amb les seves diademes i aquella essència de la Xina autèntica. El que si que vam trobar va ser molts xinesos,molts , però molts... L'accés a la plaça és complicat si no vas amb un guia. Malgrat tot la plaça Tianenmen és i serà sempre una de les places més emblemàtiques del Planeta, ig Què diria Mao si aixequés el cap?