Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: agost, 2017

El llac Baikal, un llac mític.

Imatge
Arribem a Baikal, un dels moments més bonics del viatge. Es el llac més profund del planeta. Alguns s'atreveixen a banyar-se. Nosaltres no i la guia tampoc. L'aigua està gelada. Ens expliquen que aquest tram de la ruta va ser especialment complicada pel que fa al traçat de la linea del tren. Pobres els que la van fer!  Ens trobem a prop dels "gulag". Quin paisatge! A l'hivern queda completament gelat. Hi viuen quantitat de aus i fins i tot foques. En vam veure! La Teresa es va a remullar els peus... I desprès anem a dinar al "BAIKAL COMPLEX",  un lloc per recordar. Aquí s'hi poden passar uns dies de relax. El menjar exquisit!  El millor que vam menjar en tots els dies: Peix del llac, arròs, pastissos fets a casa...

Parada a Irkutsk

Imatge
A Irkutsk una mica de fred i pluja. Ens apropem al llac Baikal.  Passem el dia a Irkutsk, la ciutat més important de la Sibèria.  La ciutat va ser fundada per cosacs. Emocionant! A Irkutsk fent una visita al museu a l'aire lliure:
Hola!!! Ja hem tornat! Una experiència genial! Però hem tingut un inconvenient molt important pel que fa al nostre bloc. Contrariament al que pensàvem, no hem tingut wifi al tren. Així que la idea de fer un bloc,  com un entreteniment més durant les llargues hores al tren, va fallar. Això no vol pas dir que ens vagin avorrir. Els dies ens passaven volant! Llargues converses, risses, conèixer gent, llegir,  veure pelis... ocupàven les hores. Penjarem unes quantes fotos, ara que ja hem arribat,  com a record d'aquest gran viatge. Si voleu fer comentaris i o preguntar endavant. Potser us animeu a l'aventura. Per cert, s'ha de fer juliol o agost si no voleu passar fred. Al setembre,  passar pel llac Baikal, a la Sibèria, potser ja hi trobeu neu. Tanmateix, la visió d'aquest llac que a'hivrn es gela, ha de ser un espectacle de bellesa incomparable!

Una parada per comprar menjar

Imatge
A les ciutats importants del trajecte, parem i trobem paradetes amb menjar i begudes.

Pujant al transiberià: Comença l'aventura

Imatge
El dia 5 a la nit, mentres es feia el vot del poble, carregades com dos burros agafem el tren transiberià fins a Irkutsk. 3 dies sense sortir del tren...

Passejant per Moscu

Imatge

El metro de Moscú

Imatge
El metro es una passada! Es va crear l'any 1935 durant l'etapa de Lenin. Espectacular!!!

Tretyakov galery

Imatge
Ahir vam anar anar a visitar la Tretyakov gallery. I vam tenir un ensurt! Van desallotjar la galeria per una amenaça que no hem acabat de saber el què. A la sortida bombers i policia. Res, vam tornar a entrar després de 45 minuts. 

Nit a Moscú

Imatge
NitaMoscú Teatro Bolshoi il.luminat
Imatge
LA MALETA ESTÀ QUASI A PUNT!